ЗАКУПОВУЄМО


ПШЕНИЦЯ 2 кл., 3 кл..


ВИСІВКИ розсипом


ВІДХОДИ ЗЕРНОВОГО ВИРОБНИЦТВА





З питань співпраці звертатися:
Відділ сировини, збуту
(098) 538-80-59, (050) 302-88-71, (050) 775-04-08



Борошно

Борошно має дуже важливе значення в харчуванні людини. Вона широко використовується в кулінарії, хлібопекарській, макаронній та інших галузях харчової промисловості.

Висівки пшеничні

Висівки пшеничні - побічний продукт борошномельного виробництва, що представляє собою тверду оболонку зерна пшениці.

Манна крупа

Манна крупа – крупа, виготовлена ​​з пшениці, шляхом дуже дрібного помелу. Середній діаметр частинок в межах від 0,25 до 0,75 мм. Манна крупа широко застосовується для приготування різних страв.