БОРОШНО
Bисока якість продукції - запорука нашого успіху!

Борошно має дуже важливе значення в харчуванні людини. Вона широко використовується в кулінарії, хлібопекарській, макаронній та інших галузях харчової промисловості.


Борошно, як і раніше є основою хліба - продукту першої необхідності. І основою будь-якої смакоту: тортів, тістечок, пиріжків, млинців, пончиків і т.д. Без муки просто неможливі макарони, вермішель, пельмені і вареники.


Борошно пшеничне вищого, першого гатунку, дієтична, борошно цільнозерновий ТМ «Покровчанка» - це борошно виготовлене з високоякісних сортів продовольчої пшениці вітчизняного виробництва з попереднім очищенням на високотехнологічному обладнанні і має відмінні хлібопекарські та кондитерські властивості. Відповідає ДСТУ 46.004-99.


Наша продукція - гарантія здорового і корисного харчування, а значить здоров'я і довголіття людини.


У прагненні максимально задовольнити споживача наші фахівці визначили оптимальне співвідношення якісних показників так, щоб кожен споживач незважаючи на рівень кулінарної майстерності і виду бажаного вироби зміг отримати бажаний результат: торти, тістечка, печиво, здоба, млинці, піца, хліб та інші вироби з борошна, завжди бездоганної якості.













Борошно

Борошно має дуже важливе значення в харчуванні людини. Вона широко використовується в кулінарії, хлібопекарській, макаронній та інших галузях харчової промисловості.

Висівки пшеничні

Висівки пшеничні - побічний продукт борошномельного виробництва, що представляє собою тверду оболонку зерна пшениці.

Манна крупа

Манна крупа (вона ж манка) - крупа, виготовлена ​​з пшениці, шляхом дуже дрібного помелу. Середній діаметр частинок в межах від 0,25 до 0,75 мм. Манна крупа широко застосовується для приготування різних страв.